Over Michel

Even voorstellen

Mijn naam is Michel Hekman, ik ben geboren op 7 augustus 1995 en opgegroeid in Ommen. Sinds 2020 ben ik woonachtig in Nieuw-Wehl, een rustig dorpje onder de rook van Doetinchem en in de regio Liemers.

Met de verhuizing heb ik ook besloten om voor mijzelf te starten. Hiervoor heb ik ervaring op gedaan bij o.a. Palmexpert, Klein Tuinen, A-Z Hoveniers en Ebbers groenprojecten. Ook heb ik in die tijd MBO 3 en 4 afgerond. Nu was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een eigen bedrijf waar ik mijn passie voor tuinen en bomen verder kan ontwikkelen. En nog steeds aan het ontwikkelen ben om mijzelf beter in de markt te kunnen zetten.

Dat is een van de redenen dat ik in 2021 besloten heb om de cursus Boomverzorging/klimmen 1,2 en 3 te doen. Nu kan ik het snoeien aanbieden van een kleine plant t/m een grote boom. Hiermee hoop ik iedereen het hele onderhoudspakket aan te kunnen bieden op één adres.

Voorbeelden kijken van tuinen die ik recent onder handen heb genomen? Kijk dan even op de pagina van afgeronde projecten?

over michel
over michel

Visie

Een hoveniers/boomverzorging bedrijf is heel breed in de diverse werkzaamheden. In de afgelopen jaren ben ik er achter gekomen dat niet alles met elkaar te combineren is. Dat is ook de reden dat ik mij volledig richt op het Onderhoud van tuinen en bomen, met de gedachte dat ik een eenmansbedrijf kan blijven. Hierdoor hoop ik service gericht te kunnen werken en het persoonlijk te kunnen houden. Natuurlijk is er een optie tot het aanleggen en eventueel renoveren van een tuin. Dit word in de meeste gevallen uitgevoerd met een andere ZZP’er. Evers buitenleven is hier een vaste partner in. Hierdoor kunnen wij ook grotere projecten realiseren. Heb je een vraag over een project? Neem vrijblijvend contact met mij op!