Diensten

De diensten die ik aanbied als hovenier zie je in een duidelijk overzicht hieronder.

01.

Boomverzorging

Bomen snoeien

Zorgt een boom voor overlast? Of is de boom toe aan onderhoud? Voor elke boom kijken we samen naar een passende snoeitechniek zodat je hier geen overlast meer van hebt óf de boom goed onderhouden wordt.

Bomen kappen

Ik kan bomen gecontroleerd kappen doormiddel van een speciale klimtechniek. Hierbij is het ook mogelijk om te kappen op moeilijk bereikbare locaties. Meer informatie? Neem contact met mij op!

Projecten bekijken?

 

DCE0A20F-63FD-41F4-A51C-8B58BC664B1E
02.

Onderhoud Tuinen

Besteed je liever het volledige onderhoud aan jouw tuin uit, zodat je zelf er géén omkijken meer naar hebt? Of heb je liever kleinere opdrachten zoals het knippen van hagen, verticuteren of voorjaars- en najaarsbeurt aan jouw tuin laten uitvoeren?Of alleen de hagen knippen, verticuteren of een voorjaars/najaarsbeurt? Dit en nog veel meer zijn de mogelijkheden bij Hekman Tuinen. Samen gaan we in overleg kijken hoe we jouw daarin het beste kunnen gaan ondersteunen.

Projecten bekijken?

hekman-tuinen-snoeien-2
03.

Onderhoud bedrijventerrein

Een verzorgde uitstraling om uw bedrijf? Ik kan u hier volledig of gedeeltelijk in ontlasten door het onderhoud op mij te nemen. Denk hierbij aan het bijhouden van borders, het snoeien van hagen en het schoonhouden van de verharding.

Projecten bekijken?

diensten hekman tuinen

andere diensten